Rólunk írták

"Mint édesszájú, mindig is szerettem a csokoládékat, süteményeket, lekvárokat, könnyen lekenyerezhető vagyok egy kis édességgel. : ) A Míves Lekvár Műhely lekvárjaival csak nemrég találkoztam, kiváncsivá tett a levendula alapanyag is, de kiváltképp a csokoládés lekvárra fájt a fogam. Csak annyit tudok mondani, aki teheti, próbálja ki! :)  Szép nagy csokoládédarabok már rögtön a lekvár tetején. Az ízek harmóniája tökéletes. Önmagában is remekül fogyasztható, de ételekhez is kíváló. Örülök, hogy a Míves Lekváron keresztül ismerhettem meg a csokoládés lekvár titkát!
Domokos András 
2014. Budapest"

 

"Egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy kóstoljam meg valamelyik terméket, mert neki nagyon ízlett. A honlapot meglátogatva felkeltette érdeklődésemet a rengeteg különleges, és természetes lekvárkülönlegesség. Megkóstolván a terméket nem okozott csalódást, rég ettem már ennyire finom lekvárt! A fahéjas körte egyszerűen kiváló! Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fog csalódást okozni!  K. Á. 2014. Budapest"

 

"A legjobb lekvárok, amiket eddig életemben ettem. Kedvenceim: minden ami levendulás, illetve a Naspolya.
Ja, és csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, nincs  benne tartósítószer! :) D.Zs. 2014. "
 
 
Vélemény a lilahagymás lekvárról:
"Állaga, színe,  illata tökéletes az elvárásoknak megfelelő. Pont ilyennek képzeltem. Az íze mintha párolt káposztás hagyma lenne ami tényleg tökéletesen megy húsokhoz! De magában is frissítő élénk íze van. Csak ajánlani tudom. Nagyon finom!!! De keves!!!!! :) "  Borsos Emese, 2014.